Új helyre költözik a Tourinform Iroda

Új helyre költözik a Tourinform Iroda

- Kategória: Hírek, Közélet

Februártól új helyen működik a mosonmagyaróvári Tourinform Iroda. A Magyar utcáról a nemrég felújított Várkapitány épületbe költöznek.

Az irodát üzemeltető Szigetköz Turizmusáért Egyesület elnöke, Gráfi Szabolcs portálunknak elmondta: több mint tíz éve működik jelenlegi helyén, a Magyar utcán a Tourinform Iroda. A turisták és helyiek részéről is egyre nagyobb az érdeklődés az iroda szolgáltatási iránt, hiszen nem csupán a turisták számára nyújtanak szolgáltatásokat, hanem például különböző kulturális rendezvényekre is válthatnak itt jegyet az érdeklődők, valamint az MKC mérkőzéseire is árusítanak szurkolói bérletet. Továbbá az Egyesület minden hónap harmadik szerdáján a városi sétákat szervez a helyeiknek.

Az elmúlt években azonban a tapasztalatok azt mutatják, hogy a turisták egyre inkább a felújított vár és környezetét keresik fel. A közelmúltban pedig az Insula Magna program keretében megújult a Várkapitány épület is. Az egyetemmel folytatott egyeztetések nyomán jutott az egyesület arra az elhatározásra, hogy átköltözteti ide a Tourinform Irodát. A megújult, modern környezetben vélhetően még inkább ki tudják elégíteni a turisták igényeit. A megújult környezet pedig még több vendéget vonz majd.

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az