Jávor Miklós: Egyedül a Jobbik tudja megvédeni az országot a migrációtól

Jávor Miklós: Egyedül a Jobbik tudja megvédeni az országot a migrációtól

- Kategória: Hírek

„Hazugság a kormány migrációs politikája.” – jelentette ki Jávor Miklós, a Jobbik országgyűlési képviselő-jelöltje a minap tartott sajtótájékoztatóján Mosonmagyaróváron.

A képviselő-jelölt kifejtette: Orbán Viktor és kormánya három éven keresztül titokban 2300 bevándorlót telepített az országba. „A Fidesz lebukott, a 22ezer millió forintba kerülő kormánypropaganda becsapta, félrevezette a magyar embereket. Kiderült, hogy javarészt nem kopt keresztényekről, vagy gyerekekről és nem is illedelmesen kopogtató menekültekről van szó. Az Orbán Viktor által betelepített emberek között nem kevés számban vannak a társadalomra veszélyes bűnözők, beilleszkedésre alkalmatlan migránsok. Döbbenetes, hogy a kormány még albérlettámogatást is nyújt nekik, miközben a magyar fiatalok lakhatási gondjai továbbra is megoldatlanok.” – fogalmazott Jávor Miklós.

Hozzátette: „Orbán titkos migránsai választókerületünket is elérték. A korábbi ígérgetések ellenére a vámosszabadi menekülttábort nem zárták be. A Jobbik megtudta, hogy a táborban jelenleg is 18 menekült és 188 oltalmazott státuszú tartózkodik. Felháborító, hogy a fideszes dr. Nagy István semmit nem tett azért, hogy a kormány ne telepíthessen Vámosszabadira migránsokat. Ezzel saját szavazóit is becsapta. Kérdezzük, hogy hajlandó-e nyilvánosan bocsánatot kérni választókerületünk lakosságától, amiért politikai érdektől vezérelve a kormánya három éven keresztül folyamatosan hazudott a migráció ügyében?”

Jávor Miklós elmondta: bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor nemhogy Európát nem tudja megvédeni, Magyarországot is képtelen. Ma Magyarországot egyedül a Jobbik tudja megvédeni a migrációtól. „Mi javasoltuk a kerítés felépítését, önálló határőrség felállítását kezdeményeztük, elleneztük, hogy letelepedési kötvények által gazdag migránsok léphessenek az országba. Jelszavunk: se szegény, se gazdag, se titkos migráns!” – jelentette ki a képviselő-jelölt.

Ez is érdekelhet...

Állami elismerések a nemzeti ünnep alkalmából

A nemzeti ünnep alkalmából többen is kaptak rangos