Javaslattétel

Javaslattétel

- Kategória: Hírek

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata 2015-ben is odaítéli a „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Egészségügyi Dolgozója” díjat. A díj a város egészségügyi intézményében, vagy az önkormányzattal szerződésben lévő társaságnál dolgozó személynek adható, aki legalább 10 éve a város egészségügyi ellátása területén tevékenykedik és hosszabb ideje kiemelkedő teljesítményt nyújt. A díj adományozására beérkező javaslatokat a Szociális és Esélyegyenlőségi Bizottság bírálja el és dönt a képviselő-testület elé terjesztendő személyekről. A díjat évente három személy veheti át, a városban rendezett Semmelweis napi ünnepségen.

Az elismerésre írásbeli javaslatot tehetnek intézményi dolgozók esetén – az érdekvédelmi képviseletek véleményének kikérésével – az intézmények vezetői; az önkormányzattal szerződésben álló társaság dolgozója esetében a társaság képviselője; önkormányzati képviselő és a város polgármestere.

A javaslattételben meg kell adni a jelölt személy nevét, munkahelyét, beosztását, lakcímét, az adományozás alapjául szolgáló tevékenység leírását és néhány soros indoklást.

A javaslatokat 2015. május 15-ig a Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal Önkormányzati Osztályára (9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.) Márkus Erika egészségügyi koordinátor részére kell írásban megküldeni.

Ez is érdekelhet...

Átadták az új görparkot

Ünnepélyes keretek közt hivatalosan is átadták péntek délután