Javaslattétel

Javaslattétel

- Kategória: Hírek

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata 2015-ben is odaítéli a „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Egészségügyi Dolgozója” díjat. A díj a város egészségügyi intézményében, vagy az önkormányzattal szerződésben lévő társaságnál dolgozó személynek adható, aki legalább 10 éve a város egészségügyi ellátása területén tevékenykedik és hosszabb ideje kiemelkedő teljesítményt nyújt. A díj adományozására beérkező javaslatokat a Szociális és Esélyegyenlőségi Bizottság bírálja el és dönt a képviselő-testület elé terjesztendő személyekről. A díjat évente három személy veheti át, a városban rendezett Semmelweis napi ünnepségen.

Az elismerésre írásbeli javaslatot tehetnek intézményi dolgozók esetén – az érdekvédelmi képviseletek véleményének kikérésével – az intézmények vezetői; az önkormányzattal szerződésben álló társaság dolgozója esetében a társaság képviselője; önkormányzati képviselő és a város polgármestere.

A javaslattételben meg kell adni a jelölt személy nevét, munkahelyét, beosztását, lakcímét, az adományozás alapjául szolgáló tevékenység leírását és néhány soros indoklást.

A javaslatokat 2015. május 15-ig a Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal Önkormányzati Osztályára (9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.) Márkus Erika egészségügyi koordinátor részére kell írásban megküldeni.

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az