Elismeréseket adtak át a Rendőrség Napja alkalmából

Elismeréseket adtak át a Rendőrség Napja alkalmából

- Kategória: Hírek

A Rendőrség Napja alkalmából adott át elismeréseket dr. Árvay István polgármester a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság munkatársainak pénteken a városházán.

Dr. Árvay István polgármester kiemelte: az önkormányzat a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitánysággal közösen aláírt együttműködési megállapodás alapján minden évben jutalomban részesíti a rendőrkapitányság által kiemelkedő teljesítményük elismerésére előterjesztett munkatársakat. A polgármester elmondta: minőségi munkát csak megfelelő színvonalú munkakörülmények között lehet végezni. Ezért is volt nyitott Mosonmagyaróvár önkormányzata a rendőrkapitányság megkeresésére, hogy a dolgozók munkakörülményeinek javítására, felszerelések beszerzésére, valamint túlszolgálatok pénzben történő megváltására támogatást adjon. Ez az összeg idén 5 millió forint lesz.

 

Ezúttal hét ügyviteli alkalmazottnak adtak át elismerő oklevelet a városháza dísztermében. Elismerésében részesült: Berki-Gulyás Éva ügykezelő, Gősi Teréz ügykezelő, Kilhoff Gergelyné ügykezelő, Kóczián Endréné ügyviteli segédelőadó, László Gabriella ügyviteli segédelőadó, Pinke Judit szakügyintéző, Samu Beáta ügykezelő és Balikóné Gyökeres Anita ügyviteli segédelőadó.

Ez is érdekelhet...

Négyen indulnak a polgármesteri helyért Mosonmagyaróváron

Hétfő délután 4 óráig adhatták le az ajánlóíveket