Elfogták a keréktolvajokat

Elfogták a keréktolvajokat

- Kategória: Hírek

Az elmúlt időszakban a megyében több helyen is loptak el az éjszakai órákban parkoló autókról kereket. Legutóbb az elmúlt éjszaka Mosonmagyaróváron, a Városközpontban szerelték le két autóról is a kereket. Most úgy tűnik, elkapták a feltételezett tetteseket.

Győrben a 81-es számú főúton, az M1-es autópálya lehajtója közelében igazoltatták a győri járőrök egy gépkocsi vezetőjét csütörtökön, a hajnali órákban. Az ellenőrzés során az autót is átvizsgálták, amiben 4 darab Audi és 4 darab Volkswagen autó kerekét találták meg. Az intézkedés közben a mosonmagyaróvári járőrök jelezték, hogy a Károly utcában két parkoló autó – egy Audi és egy Volkswagen típusú jármű – kerekét ellopták.

Tekintettel arra, hogy az igazoltatott 52 éves győri sofőr a nála megtalált autókerekekről nem tudott elszámolni, ezért őt a rendőrök elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították. A férfi gyanúsítottként történő kihallgatása lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – jelenleg folyamatban van.

Ez is érdekelhet...

Rendőrautóval ment óvodába Adrienn

Különleges ajándékot kapott hatodik születésnapjára a püski Tar