Djangó szagolta ki a drogot

Djangó szagolta ki a drogot

- Kategória: Hírek

A műszerfalba rejtették el a kábítószert abban az autóban, amit a minap ellenőriztek a rendőrök és a pénzügyőrök Hegyeshalomnál. A drogot a kábítószer kereső kutya szagolta ki.

Közös ellenőrzést tartottak a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztály járőrei a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaival a minap Hegyeshalomban, a régi határátkelő közelében. A rendőrök egy személyautót állítottak meg ellenőrzésre, majd a helyszínen tartózkodó pénzügyőrök az autót Djangóval, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szolgálati kutyájával is átvizsgálták. Ennek során a kutya a gépkocsi műszerfalánál kábítószer jelenlétére utaló jelzést tett. A rendőrök és a pénzügyőrök ezután a jármű tételes átvizsgálásakor 100 darab kábítószergyanús tablettát, 200 gramm port és 200 gramm kábítószergyanús növényi származékot találtak.

A járőrök a 45 éves sofőrt elfogták és a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként kihallgatták. A gyanúsított lakásán tartott házkutatáskor a rendőrök a ház hátsó udvarán lévő pincében további 92 tő kábítószergyanús növényt, valamint a termesztéshez szükséges eszközöket foglaltak le.

Ez is érdekelhet...

Átadták a déli tehermentesítő utat

  Átadták pénteken a déli tehermentesítő utat Mosonmagyaróváron,