Bedrogozva tört autókat és ostorral csapkodott

Bedrogozva tört autókat és ostorral csapkodott

- Kategória: Hírek

Balesetet okozott, majd parkoló autókat rongált meg, végül pedig ostorral csapkodott egy helyi fiatalember Mosonmagyaróváron. Az elkövetőről kiderült, kábítószert fogyasztott az ámokfutás előtt.

Bejelentés érkezett a rendőrségre pénteken késő este arról, hogy egy személyautó anyagi káros közlekedési balesetet okozott, majd elhajtott a helyszínről Mosonmagyaróváron. A helyi rendőrök megtalálták a balesetet okozó járművet, de a sofőr addigra már gyalog elmenekült. Ezt követően férfi több gépkocsit, illetve egy lépcsőház bejárati ajtaját is megrongálta. Az egyik autó visszapillantó tükrét letörte és azzal dobta be az lépcsőház ajtajának üvegét. A jármű tulajdonosa a történteket látva megpróbálta visszatartani a gyanúsítottat, aki azonban egy nála lévő ostorral megütötte a sértettet és elfutott. A férfi – az elsődleges megállapítások szerint – könnyű sérüléseket szenvedett.

A mosonmagyaróvári rendőrök fél órán belül elfogták a garázdát, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. A férfivel szemben kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott illegális szer fogyasztására. A gyanúsított kihallgatásakor beismerte a bűncselekmények elkövetését.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság garázdaság bűntett és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 27 éves helyi B. Tamás 27 ellen.

móvár1_0 móvár5_0 móvár6_0 móvár7_0

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az