A FLESCH FELFEDEZÉSE… ILYEN A FLESCH…!!!!! – napközis tábor a Fleschben

A FLESCH FELFEDEZÉSE… ILYEN A FLESCH…!!!!! – napközis tábor a Fleschben

- Kategória: Hírek

A Flesch Központban dolgozó rendezvényszervezők szeretnének hozzájárulni mind a szülők tehermentesítéséhez, mind a kisdiákok szociális életének előmozdításához, ami nagyon fontos feladat az egészségvédelem mellett. Ezért nyári tábort hirdetnek, amellyel talán kicsit kárpótolhatják a gyerekeket az elmaradt színházi előadásokért, programokért, rendezvényekért. Napközis táborunkban a vonatkozó járványügyi szabályokat természetesen be fogjuk tartani és tartatni.

Mire számíthat, aki jelentkezik?

A Flesch felfedezése…, mit rejtenek a zegzugos folyosók, mi van az ajtók mögött, kik dolgoznak itt, és mit csinálnak… A tábor célja a „kulisszák” mögötti Flesch Központ megismerése, élményteli kiscsoportos foglalkozások keretében, vetélkedők, kirándulások a város kedvelt, nevezetes és ikonikus helyein, megismerésük játékos versengés keretében.

Milyen programokat kínálunk az egyhetes napközis tábor alatt az alsó tagozatos kisdiákoknak?

A Flesch Központ bejárása, bolondozások és komolykodások a Flesch színpadán, ahol Hernádi Judit, Rékasi Károly, Mácsai Pál, Gesztesi Károly, Bálint András… és sok-sok ismert művész áll már… Stúdiólátogatás- a zenei műhelyben található hangszerek megismerése, kipróbálása, a legügyesebbekkel stúdiófelvétel készítése… kézműves foglakozások, sportjátékok… fotózás… mini kiállítás rendezése a hét során készült rajzokból, festményekből, kézműves munkákból és a legjobbnak ítélt kinyomtatott fotókból.

Egész héten játék, egy kis sport, izgalmas élmények, logikát fejlesztő játékok, csapatjátékok várják a résztvevőket!

A nap során tízórait, ebédet és uzsonnát biztosítunk.

A tábor időpontja:

július 13 -17-ig

Naponta reggel 8 órától 16 óráig várjuk a gyermekeket a Flesch Károly Kulturális Központba.

Részvételi díj: 20.000 Ft/fő/hét.

 Jelentkezni e-mailban lehet Bakó Tündénél (bako.tunde@fkkk.hu) legkésőbb június 19-ig.

Érdeklődni is nála lehet a +36-30 419 48 20 telefonszámon.

A részvételi díjat június 15-18-ig és június 22-25-ig naponta 9-12 és 13-17 óráig, június 19-én és 26-án pedig 9-14 óráig lehet befizetni (készpénzzel, vagy kártyával, számla ellenében) jegypénztárunkban.

Ha a turnus betelik ( a létszám max. 25 fő), akkor várólistára lehet kerülni. A várólistáról egy másik táborozó lemondása esetén lehet bekerülni a táborba, amelyről értesítést kapnak az érintettek.

Ha egy jelentkező elmulasztja a befizetést a megadott határidőre, és nem is törli a jelentkezését, akkor mi fogjuk törölni azt, hogy felszabadítsuk a helyeket olyanok számára, akik valóban szeretnének velünk táborozni.

 

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az