Veterán járművek találkozója a várkertben

Veterán járművek találkozója a várkertben

- Kategória: Egyéb

Ezúttal is több száz autót, motorkerékpárt várnak május 5-én, szombaton a hetedik alkalommal megrendezendő Mosonmagyaróvári Veteránjármű Találkozóra és Alkatrészbörzére. Az eseménynek ezúttal is a várkert ad otthont. Az idei rendezvény kiegészül az UNO Simson és Robogó roadshow-val.

A Mosonmagyaróvári Veteránjármű Egyesület 2012. tavaszán alakult és még abban az évben megrendezték a város első veteránjármű találkozóját és alkatrészbörzéjét. A rendezvény évről évre nőtt és egyre több látogatót vonzott. Az elmúlt évek találkozóin több ezer látogató ismerkedhetett meg a múlt csodáival, veterán autókkal, motorkerékpárokkal.

Hasonló érdekességekben lesz része mindazoknak, akik kilátogatnak május 5-én, szombaton a várkertbe, az idei Mosonmagyaróvári Veteránjármű Találkozóra és Alkatrészbörzére. A szervezők ezúttal is számos veterán járművet várnak az ország minden részéből. Az esemény keretében ebben az évben már negyedik alkalommal kerül sor a nagy sikerű veterán tűzoltójármű találkozóra is.

A program délelőtt fél 10-kor a Mosonmagyaróvári Ütőegyüttes műsorával kezdőik, majd 10 órakor kerül sor a rendezvény ünnepélyes megnyitójára. Ezt követően egészen délután 5 óráig számos érdekes program várja az érdeklődőket. Lesz például gyermek gokart, stabilmotor bemutató, autó- motor szépségverseny, nosztalgia buszjárat veterán Ikarus autóbusszal, vezetés tükörből, motoros ügyességi versenyek és más program.

A rendezvény megtekintése ingyenes, az egyesület a veterán járművel érkezőket ebéddel várja.

Ez is érdekelhet...

Ne vásároljunk, vagy béreljünk meggondolatlanul élő nyulat húsvétra!

Húsvét közeledtével a felelős állattartásra, ezen belül különösen