Ősztől új évadok Mosonmagyaróváron

Ősztől új évadok Mosonmagyaróváron

- Kategória: Egyéb

A Flesch Központ évek óta három felnőtt színházi bérletet állít össze a városban és a környéken élőknek. Mindhárom sorozat teltházzal fogadja a vendég társulatokat. Idén is ősszel indulnak az előadások.

Orfeum, Omnibusz és Orlai. A Flesch Központ három felnőtt színházi bérletének nevét már jól ismeri a közönség, hiszen vannak, akik mindhárom sorozatra váltanak bérletet. Ahogy azt már megszokhatták a vendégek, az Orfeum 5, az Omnibusz 4, az Orlai bérlet pedig három előadással várja a színház szerelmeseit a 2018/19-es évadban is.

Az Orfeum bérletben olyan neves színművészek lépnek színpadra, mint Esztergályos Cecília, Vastag Tamás, Mészáros Árpád Zsolt, Gesztesi Károly, Száraz Dénes, Beleznay Endre, Détár Enikő, Sztárek Andrea, és még sokan mások. A tervek szerint a következő előadások láthatók az Orfeum bérlet keretein belül: Hajszál Híján Hollywood (Veres1Színház), Utolsó szerep (Turay Ida Színház), Nem ér a nevem! (Bánfalvy Stúdió), hosszú évek óta először táncszínház is szerepel a repertoárban, még hozzá a Magyar Nemzeti Táncegyüttes előadásában a Tenkes kapitánya című darab, és zárásként pedig egy nagyoperettel várjuk a vendégeket, a Bob herceg című előadással, a Magyar Zenés Színház előadásában. Az Orfeum bérlet első előadásának időpontja október 9.

Az Omnibusz bérletben helyet kap a népszerű helyi társulatunk, a Theatrum Ad Flexum is. Tőlük két előadást is láthat a nyugdíjas közönség, még hozzá a Jövőre Veled ugyanitt, és az új, Adáshiba című darabokat. Emellett Oda vagyok Magáért című előadásukkal a Gergely Theater színművészei is városunkba látogatnak, akik Gergely Róbert 60. születésnapi zenés produkciójával lépnek színpadra. Zárásként pedig kabaréjeleneteket láthat a közönség Beleznay Endre főszereplésével, az Egy boldog négyet csinál című produkcióban.

Harmadik évadát kezdi meg városunkban az Orlai bérlet, amely az előző két évben is nagy sikernek örvendett. Az évad ennél a bérletnél ez alkalommal is januárban veszi kezdetét, így a bérleteket (foglalni ugyan már ősztől lehet) megvásárolni novembertől tudják a vendégek. A Belvárosi Színházban működő Produkciós Iroda társulata a következő előadásokkal érkezik városunkba: Mojo (gengszter komédia), Second Life, avagy kétéletem, valamint a Családi játszmák című produkcióval. A bérletsorozatban olyan népszerű és neves előadók lépnek színpadra, mint Kovács Patrícia, Mészáros Máté, Szikszai Rémusz, Szabó Kimmel Tamás.

A bérletekről bővebb tájékoztatást a www.fleschkozpont.hu oldalon találnak majd, illetve személyesen és telefonon is érdeklődhetnek a Flesch Központ jegypénztárában.

Ez is érdekelhet...

Ne vásároljunk, vagy béreljünk meggondolatlanul élő nyulat húsvétra!

Húsvét közeledtével a felelős állattartásra, ezen belül különösen