Kultúra napi elismerések

Kultúra napi elismerések

- Kategória: Egyéb

Csiszár Péter, a Flesch Károly Kulturális Központ ügyvezetője vehette az idei Mosonmagyaróvár Kultúrájáért Díjat a Magyar Kultúra Napi rendezvényen hétfőn.

Egy perces néma felállással tisztelegtek a hétvégi olaszországi buszbaleset áldozatai előtt a Magyar Kultúra Napi városi ünnepségen hétfőn Mosonmagyaróváron. A történtek miatt ünnepség helyett díjátadó eseményt tartanak csak. – hangsúlyozta köszöntőjében dr. Iváncsics János alpolgármester.

DSC_2548_pe

Hagyományosan az eseményen adták át a Mosonmagyaróvár Kultúrájáért Díjat, ezúttal Csiszár Péternek, a Flesch Károly Nonprofit Kft. ügyvezetőjének a város kulturális életének fellendítésében, gazdagításában, a kulturális központ magas színvonalú működése érdekében végzett kiemelkedő munkája elismeréseként. Az átadást megelőzően az előző évi kitüntetett, Lajtha László Vegyeskar nevében Banyár Tamás méltatta díjazott munkásságát, a város kulturális életének fellendítésében végzett munkáját. Csiszár Péter megköszönve az elismerést kiemelte: a díj nem csupán a saját érdeme, hanem annak az összefogásnak, amit munkatársaival együtt végez. Csak így, együtt lehet kultúrát közvetítetni. – tette hozzá. Éppen ezért a díjat a Flesch Károly Kulturális Központ és a Fehér Ló Közösségi Ház dolgozóinak ajánlja, akik nélkül nem érték volna el ezt az eredményt.

DSC_2556

A rendezvényen dr. Árvay István polgármester elismerő oklevelet adott át dr. Kissné Németh Évának a magyar anyanyelvi örökségelkötelezett ápolásáért, a Szakképző Iskolák Kárpát-medencei Vers- és Prózamondó Versenyének szervezéséért, valamint a város diákjai körében a versmondás megszerettetéséért végzett kiemelkedő szakmai munkájáért.

 

Ez is érdekelhet...

Ne vásároljunk, vagy béreljünk meggondolatlanul élő nyulat húsvétra!

Húsvét közeledtével a felelős állattartásra, ezen belül különösen