Ismét Orlai bérlet a Flesch Központban

Ismét Orlai bérlet a Flesch Központban

- Kategória: Egyéb

A nagy sikerre való tekintettel idén is lesz Orlai bérlet a Flesch Központban. Tavaly mindhárom előadás telt házzal zajlott. Idén is rohamosan fogynak a még szabad helyek a következő évadra, ami 2018 januárjában kezdődik a Szigetköz Agórájában.

Kern András, Szabó Kimmel Tamás, Kovács Patrícia, Nagy Dániel Viktor… . Csak néhány színművész azok közül, akik a Flesch Központ Orlai színházbérletében Mosonmagyaróvárra látogatnak 2018-ban. Előző évben állította össze először a három előadásos új bérletét a kulturális központ és a nagy érdeklődésre való tekintettel meghirdette a következő évadot. A bérletesek elsőként január 8-án este 7 órakor nézhetik meg a „Várj, míg sötét lesz” című előadást. A nagysikerű krimi filmváltozata (Audrey Hepburn főszereplésével) már ismerős lehet a közönség számára. A népszerű és izgalmas történetet a Flesch Központban olyan neves színművészek viszik színpadra, mint Kovács Patrícia, Szabó Kimmel Tamás, Nagy Dániel Viktor és még sokan mások.

A bérlet második előadása egy házaspár életét mutatja be. A férfi és a nő szakembertől kér segítséget, hogy megmentse házasságát, a mulattató fordulatok során pedig nemcsak a páciensek, hanem a pszichiáter életét is megismerheti a közönség. A „Párterápia” című előadást Balla Eszter, Debreczeny Csaba és Mészáros Máté játsszák.

A záró előadás a 80’-as évek budapesti bulijainak hangulatát idézi fel. A „Pesti Barokk” című darab két főszereplője Kern András és Szabó Kimmel Tamás. A harmincas éveiben járó főhős életében egyetlen stabil pont van, mégpedig a nagymamája. Dés Mihály regényéből Kern András készített színpadi változatot.

Az Orlai bérlet ára 15.000 forint. Megvásárolni korlátozott számban a Flesch Központ jegypénztárában lehet december 20-ig, így karácsonyi ajándéknak is megfelel. További információt az 579-707-es telefonszámon kérhetnek az érdeklődők, valamint tájékozódhatnak a www.fleschkozpont.hu oldalon, vagy a Flesch facebook oldalán.

A műsorváltoztatás jogát a színházak fenntartják!

orlai

Ez is érdekelhet...

Ne vásároljunk, vagy béreljünk meggondolatlanul élő nyulat húsvétra!

Húsvét közeledtével a felelős állattartásra, ezen belül különösen