Veteránjárművek seregszemléje a várkertben

Veteránjárművek seregszemléje a várkertben

- Kategória: Hírek

Mintegy százötven veterán autót és körülbelül ugyanennyi motorkerékpárt várnak a szervezők május 4-én, szombaton a nyolcadik alkalommal megrendezendő Mosonmagyaróvári Veteránjármű Találkozóra és Alkatrészbörzére a várkertbe. Az eseménynek idén is társrendezvénye lesz az UNO Simson és Robogó Roadshow.

A Mosonmagyaróvári Veteránjármű Egyesület 2012. tavaszán alakult és még abban az évben megrendezték a város első veteránjármű találkozóját és alkatrészbörzéjét. A rendezvény évről évre nőtt és egyre több látogatót vonzott. Az elmúlt évben is több ezer látogató ismerkedhetett meg a múlt csodáival.

Hasonló érdekességekben lesz része mindazoknak, akik kilátogatnak május 4-én, szombaton a várkertbe, az idei Mosonmagyaróvári Veteránjármű Találkozóra és Alkatrészbörzére. A szervezők több mint kétszáz veterán járművet várnak az ország minden részéből. Idén kiemelt szerepet kapnak a PORSCHE gyártmányok – a VEHICLE EXPERTS Kft. segítségével. Lesz ezúttal is nosztalgia városnézés IKARUS buszokkal, járműszépségverseny és egyéb gyermekprogramok. A rendezvény ünnepélyes megnyitójára délelőtt 10 órakor kerül sor, de már ezt megelőzően, reggeltől várják a látogatókat. A társrendezvény idén is az. UNO Simson és Robogó Roadshow. A rendezvény látogatása ingyenes.

Ez is érdekelhet...

Rendőrautóval ment óvodába Adrienn

Különleges ajándékot kapott hatodik születésnapjára a püski Tar