Utat is építettek a társasházak mellé

Utat is építettek a társasházak mellé

- Kategória: Hírek

 

Több mint 20 millió forintból újította fel  teljes szélességében a Platánsort az Imoville Kft. A társaság az elmúlt években több társasházat is épített ezen a területen, a cégvezetők most úgy gondolták, az épületek előtt húzódó utat is rendbeteszik.

Az Imoville Kft, mint a város egyik meghatározó ingatlanfejlesztő társasága az elmúlt időszakban közel 500 társasházi lakást épített fel a városban, ezzel is hozzájárulva a település városképi gyarapodásához – vallják a cég vezetői. Méhes József Dávid és Hunyaddobrai Zoltán, az Imoville Kft. vezetői mint mondják: a társadalmi felelősségvállalás üzleti magatartásuk fontos része, melyre a jövőben egyre nagyobb hangsúlyt kívánnak fektetni.

Hozzátették: a városvezetés a közelmúltban sokat tett a Wittmann-park rendezése érdekében, aminek jól látható jelei a sporttelep fejlesztése, a közpark rendbetétele, és a teniszpálya kialakítása volt. Ezen városrész közvetlen szomszédságában található, a legutóbb általuk átadott Platán-házak lakóingatlan, amely előtt húzódó utca, a Platánsor meglehetősen rossz állapotban volt. Ezért döntött úgy az Imoville Kft., hogy saját forrásból teljesen felújítja ezt a közel fél kilométer hosszú útszakaszt.

A cégvezetők mint mondják: terveikkel megkeresték a városvezetést, ahol kedvezően fogadták a kezdeményezést és minden lehetséges segítséget megadtak ahhoz, hogy a kivitelezés minél hamarabb elkészüljön A felújítás során az utat kétoldali szegélykövezéssel, valamint új aszfalt réteggel látták el. A társaság saját forrásból, több mint 20 millió forintos beruházással újította fel a Platánsort a Gazdász utcától a Cserháti Sándor utcáig. Vállalták továbbá ezen útszakasz közvilágítási korszerűsítését is.

Ez is érdekelhet...

Rendőrautóval ment óvodába Adrienn

Különleges ajándékot kapott hatodik születésnapjára a püski Tar