Újra nyitnak az óvodák, bölcsődék Mosonmagyaróváron

Újra nyitnak az óvodák, bölcsődék Mosonmagyaróváron

- Kategória: Hírek

A mosonmagyaróvári önkormányzat értesíti a szülőket, hogy május 25-től az óvodák és bölcsődék megnyitnak és a járvány előtti rendnek megfelelően fogadják a gyermekeket.

Az étkezés biztosítása miatt az óvodai igénybevételt megelőző napon 9 óráig  kell bejelenteni a gyermeket az intézménybe. Május 25-én, hétfőn azok a gyerekek mehetnek óvodába, akiknek az érkezését május 22-én,  pénteken 9 óráig saját óvodájában bejelentették a szokásos módon.
Amennyiben bölcsődés kisgyermekük elhelyezését kérik, akkor legkésőbb május 22-én, pénteken 16.00 óráig jelezzék a 96/825-480, illetve 96/825-255-ös telefonszámon.
A bölcsődéket, óvodákat továbbra is csak egészséges gyermekek látogathatják. Ha a gyermek napközben megbetegszik, a szülő köteles az értesítés után a legrövidebb időn belül érte menni és hazavinni. Legközelebb csak orvosi igazolással fogadják vissza az intézményekbe. A gyermekek biztonsága érdekében a reggeli érkezéskor és távozáskor a szülőknek szájmaszkot kell viselni, és az óvodába lépéskor kézfertőtlenítőt kell használni. Egy gyermeket csak egy felnőtt kísérjen! A szülők lehetőség szerint tartsanak egymástól 1,5-2 méteres távolságot!
Aki úgy szeretné továbbra is otthon tarthatja kisgyermekét. További kérdés esetén keressék bizalommal óvodavezetőjüket, gyermekük óvónőjét és a bölcsőde dolgozóit a megadott telefonszámokon.

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az