Tíz perc alatt elfogták a tolvajt

Tíz perc alatt elfogták a tolvajt

- Kategória: Hírek

Alig tíz perc alatt elfogták a rendőrök azt a férfit, aki egy mosonmagyaróvári családi házba surrant be és pénztárcát lopott.

Bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére szombat este, hogy Mosonmagyaróváron az egyik családi házban egy ismeretlen férfi kutatott a szobákban és ellopta az ott talált pénztárcát. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy az elkövető átmászott a kerítésen, majd a nyitott bejárati ajtón át surrant be a lakásba. Miközben a tettes értékek után kutatott a szobában, a háziak meghallották a zajt és meglátták az idegent. Erre az elkövető felkapta az asztalon lévő tárcát és elfutott. A megadott személyleírás alapján azonban a rendőrök tíz percen belül a helyszín közelében elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a 32 éves helybéli K. Viktort. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését és megmutatta a járőröknek azt a szemetest, ahová elrejtette az ellopott iratokat.

3_894

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon a férfit lopás vétség és okirattal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az