Rendőrségtől kaptak autót a polgárőrök

Rendőrségtől kaptak autót a polgárőrök

- Kategória: Hírek

Egy-egy gépjárművet adott át a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a mosonmagyaróvári Kis-Duna Polgárőr Egyesület, valamint a Babóti Polgárőr Egyesület részére csütörtökön.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Szövetség utcai objektumában dr. Forrai Zsolt ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes és Benczik-Hrncsár Erika alezredes, gazdasági rendőrfőkapitány-helyettes két gépkocsit adott át a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőrszövetség elnökének, Csaplár Zoltánnak.
Az átadáson rendőrfőkapitány-helyettes hangsúlyozta: hogy a rendőrség számára fontos, hogy a közrend és közbiztonság fenntartásában segítséget nyújtó, legfőbb stratégiai partnere is megfelelő technikai eszközökkel láthassa el feladatát, majd megköszönte áldozatos munkájukat. Kiemelte: az elmúlt időszakban számos olyan jelzést tettek a polgárőrök a rendőrség irányába, ami hozzájárult bűnelkövetők elfogásához.
Az autók átadását rendőrségi gépjárművek cseréje tette lehetővé. A járművek indítókulcsait a mosonmagyaróvári, illetve babóti polgárőrség képviselői vették át az ünnepségen.

Ez is érdekelhet...

Rendőrautóval ment óvodába Adrienn

Különleges ajándékot kapott hatodik születésnapjára a püski Tar