Pisztollyal fenyegetőzött a szlovák

Pisztollyal fenyegetőzött a szlovák

- Kategória: Hírek

Portálunk információi szerint egy szlovák férfi gázpisztollyal fenyegetett egy másik férfit a nyílt utcán, Rajkán csütörtök este. A rendőrség garázdaság miatt indított nyomozást.

Ismét egy szlovák férfi randalírozott Rajkán, fegyverrel a kezében. Alig egy hete számoltunk be arról, hogy bozótvágóval támadt egy feldühödött szlovák férfi a társasházhoz érkező gázszerelőkre Rajkán. A támadót végül a mosonmagyaróvári rendőrök és a Terrorelhárítási Központot (TEK) munkatársai fogták el.

Egy hasonló esethez riasztották a rendőröket csütörtök este is.  Úgy tudjuk, a falu egyik legforgalmasabb részén egy szlovák férfi, kezében pisztollyal lépett oda egy másik férfihoz és fenyegetni kezdte. Ezután a szlovák beült az autójába és elhajtott. A kiérkező rendőrök gyorsan elfogták a támadót. Információink szerint egy töltetlen gázpisztoly volt nála.

Az esettel kapcsolatban a megyei főkapitányság sajtó osztálya érdeklődésünkre arról tájékoztatott, hogy a mosonmagyaróvári rendőrök egy férfit elfogtak Rajkán és előállítottak a rendőrkapitányságra. Az eset összes körülményére kiterjedő vizsgálat céljából garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség. Bővebb tájékoztatást – tekintettel a nyomozati érdekekre –
jelenleg nem adhatnak.

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az