Őszi lomtalanítás Mosonmagyaróváron

Őszi lomtalanítás Mosonmagyaróváron

- Kategória: Hírek

A mosonmagyaróvári önkormányzat és a Kisalföldi Kommunális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. idén ősszel is megszervezi a lomtalanítást a városban a tavasszal bevezetett, új módon, az alábbiak szerint:

A lakók a 2020. november 2-i héten a Gabonarakparton található hulladékudvarban az alábbi napi bontásban helyezhetik el az általuk kivitt hulladékot:

November 02. (hétfő)            10-17 óráig

November 03. (kedd)             12-18 óráig

November 04. (szerda)           10-17 óráig

November 05. (csütörtök)      12-18 óráig

November 06. (péntek)          10-17 óráig

November 07. (szombat)          8-16 óráig

 A hulladék elhelyezéséhez lakcímkártya bemutatása szükséges!

 A háztartási lomot a kihelyezett gyűjtőedényekbe szétválogatva, szelektíven kell betenni. A még értékes összetevőket, felhasználható alapanyagot jelentő hulladék, mint például a papír, műanyag, fém, üveg elhelyezésére, ártalmatlanítására egész évben lehetőség van a szelektív gyűjtőszigeteken is. A hulladékszigetek mellett hulladékot elhelyezni tilos. A szél elhordja a szemetet, így a környezetet szennyezi az, aki a szabályokat megszegi.
Kérik a lakosságot, hogy tartózkodjanak a hulladékok illegális elhelyezésétől, az erdő-és útszéli hulladéklerakástól is!

www.kisalfoldikhk.hu honlapon folyamatosan tájékozódhatnak a hulladékgyűjtéssel-ártalmatlanítással kapcsolatos aktualitásokról, a hulladékudvar működéséről, az elhelyezhető hulladékokról, annak feltételeiről, a díjfizetés módjáról. A hulladékudvar meghatározott időben és feltételekkel egész évben működik, adott a hulladék elhelyezés lehetősége.

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az