Mosonmagyaróvári sikerek a Kung fu Európa Bajnokságon

Mosonmagyaróvári sikerek a Kung fu Európa Bajnokságon

- Kategória: Hírek

Kiválóan szerepeltek a Mosonmagyaróvári Chang Shaolin Kung Fu Se (MSK SE) versenyzői a minap Isztambulban megrendezett Kung fu Európa Bajnokságon.

A Mosonmagyaróvári Chang Shaolin Kung Fu Se öt versenyzője vívta ki a jogot arra, hogy Magyarországot képviselje a magyar válogatott tagjaként Európa legjobbjai között. Lobitz Adél és Árvai Botond formagyakorlat kategóriákban (pusztakéz és rövid fegyver), Tonomár Edvárd, Tomasits Áron és Tóth Martin pedig küzdelemben (light sanda).

A mosonmagyaróvári versenyzők szorgalomról, kitartásról és eltökéltségről tanúbizonyságot, hiszen minden versenyző iskolai elfoglaltság mellett készült egész évben a versenyekre. Sok lemondás, nagy akaraterő kellett ahhoz a sportolók részéről, hogy egy ilyen rangos versenyen részt vehessenek. Természetesen a jó edző sem hiányozhatott, akik lelkiismeretesen és lelkesen, szakmai tapasztalatokkal a hátuk mögött segítették a felkészülést (Sifu Bugár Bertalan és Sifu Koszogovits Mihály stílusvezetők).

A formagyakorlat versenyzők népes mezőnyben, rutinos versenyzők között nagyon jó eredményeket értek el a mosonmagyaróváriak. A küzdelmi versenyzők nagy csatákban, tapasztalt ellenfelek között harcolták ki Európa-bajnoki érmeiket.

Eredmények: Lobitz Adél : rövidfegyver EB ezüstérem pusztakéz EB bronzérem, Árvai Botond rövidfegyver EB bronzérem, pusztakéz EB bronzérem, Tonomár Edvárd light sanda -80 kg EB ezüstérem, Tomasits Áron light sanda -70 kg EB bronzérem, Tóth Martin light sanda -65 kg EB bronzérem.

Ez is érdekelhet...

Átadták a déli tehermentesítő utat

  Átadták pénteken a déli tehermentesítő utat Mosonmagyaróváron,