Mosonmagyaróvári a legjobb forgalomirányító

Mosonmagyaróvári a legjobb forgalomirányító

- Kategória: Hírek

Elméleti és gyakorlati ismereteket igénylő közlekedésrendészeti versenyen mérték össze tudásukat a megye közlekedési rendőrei a minap a győri ETO Parkban.

A megyei rendőr-főkapitányság hetedik alakommal rendezte meg szakmai közlekedésrendészeti versenyét a minap. A versenyzők először elméleti teszteken adtak számot tudásukról, ahol magas szintű szakmai és KRESZ ismereteiket vizsgáztatták. Gyakorlati feladatként motoros, illetve gépkocsizó járőröknek kialakított pályát teljesítettek az egyenruhások. Külön versenyszámként egy közeli forgalmas útkereszteződésben álltak helyt a rendőrök, ahol karos forgalomirányítás volt a feladat.

A versenyen karos forgalomirányító gyakorlati kategóriában első helyen végzett Gelencsér Ádám törzsőrmester, a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságról. Mögötte Bélafalvi Péter főtörzszászlós és Nagy Roland zászlós érték el a legjobb eredményt.

Gépkocsi ügyességi kategóriában Bélafalvi Péter főtörzszászlós, Funk Ákos, törzszászlós és Varga Balázs főtörzsőrmester bizonyultak a legjobbnak. Míg motorkerékpáros ügyességi kategóriában Válint Attila, főtörzsőrmester, Martini Gábor zászlós és Dénes László főtörzszászlós érte el a legjobb eredményt.

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az