Megint a felüljárón ütköztek

Megint a felüljárón ütköztek

- Kategória: Hírek

Ismét a 86-os főút és az M1-es autópálya csomópontjában történt baleset szerda reggel.  Szerencsére ezúttal nem sérült meg senki az ütközésben.

A korábbiakhoz hasonló okból történt baleset megint a 86-os főút és az M1-es autópálya csomópontjában. Egy török rendszámú nyergesvontató jött le az autópálya mosonmagyaróvári kihajtójánál és balra, a 86-os főútra akart kifordulni. Nem adott azonban elsőbbséget a védett úton, neki jobbról érkező személyautónak így összeütköztek. A balesetben nem történt személyi sérülés.

Az elmúlt időszakban számos hasonló baleset történt ebben a csomópontban. – tudtuk meg Makó Lászlótól, a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának vezetőjétől. Az alezredes elmondta: szinte minden esetben az elsőbbségadás elmulasztása az ok. A sztráda felől érkező jármű nem biztosít elsőbbséget a 86-os főúton haladóknak.

A rendőrség több alkalommal kezdeményezett bejárást a kereszteződésben, amik nyomán javaslatokat tettek az út kezelőjének. Történtek kisebb forgalomtechnikai beavatkozások a csomópontban, valamint a közelmúltban 70 kilométeres sebességkorlátozást vezettek be a 86-os főútnak ezen a szakaszán.

DSC_00068 DSC_0067  DSC_0065

Ez is érdekelhet...

Rendőrautóval ment óvodába Adrienn

Különleges ajándékot kapott hatodik születésnapjára a püski Tar