Közel 2 milliót horgásztak össze a Hospice Ház javára

Közel 2 milliót horgásztak össze a Hospice Ház javára

- Kategória: Hírek, Közélet

Hatodik alkalommal szervezték meg a Dot és Marina Pizzéria Jótékonysági Horgászversenyt a hétvégén. Ezúttal is a mosonmagyaróvári Hospice Ház javára gyűjtöttek.

Az eseményen számos program várta az érdeklődőket. Részt vett egyebek mellett az Okay Dance, a Pandora Törzsi Együttes, a Fekete Bárányok, a Málnapiros és Kozma Andi.

A horgászverseny mellett volt főzőverseny is melynek eredménye a következő lett: 1, helyezett Hencz János, 2. helyezett Lions Club Mosonmagyaróvár, 3 helyezett Dudu taxi&transzfer, 4 helyezett Hospice Ház Mosonmagyaróvár. Különdíjat a Lions Club Mosonmagyaróvár nyerte.

A horgászversenyen több kategóriában zajlott a küzdelem. Ifi kategóriában első helyezett lett Ifjú Enikő, második Várnai Ábel. Női kategóriában első helyezett Schmuck Anett, második Varró Ilona, harmadik pedig Ifjú Enikő. A szektorban 1. helyezett Papp János – Sipos József,  2  helyezett Savanyú László-Bankó József, 3 helyezett Pribánszky József.

A versenyen 192.185 kg lett az összefogás. A szervezők külön köszönetet mondanak a Mosonmagyaróvári Horgász Egyesületnek, hogy térítésmentesen rendelkezésükre bocsátotta a Báger-tavat. Köszönik továbbá a Kemencés Pizzériának, aki a kiegészítő programoknak a helyett adta és mind a 27 csapatnak, akik végig horgászták a versenyt. A szervezők külön köszönetüket fejezik ki az összes támogatónak, de különösen Winkler Károlynak, aki a rendezvényen jelentette be, hogy 1 millió forintot adományoz a Hospice Háznak. Így lett a jótékonysági horgászverseny bevétele 1,9 millió forint.

Ez is érdekelhet...

Elismeréseket adtak át a Rendőrség Napja alkalmából

A Rendőrség Napja alkalmából adott át elismeréseket dr.