Helyi cégeknek adnák a munkát

Helyi cégeknek adnák a munkát

- Kategória: Hírek

Elsősorban helyi és környékbeli vállalkozások munkáját szeretné igénybe venni az önkormányzat idei beruházásai, felújításai során. Ezért a polgármesteri hivatal közzéteszi az idei évre tervezett önkormányzati beruházásokat.

Így a Mosonmagyaróváron és vonzáskörzetében tevékenykedő vállalkozások, egyéni vállalkozók megismerhetik a beruházásokat, felújításokat és a megvalósítására ajánlatot tudnak tenni.

A polgármesteri hivatal a sürgős, vagy tervezhető határidejű beavatkozást igényelő feladatokat összesítette és folyamatosan aktualizálva honlapján (www.mosonmagyarovar.hu) közzéteszi. A beszerzési terv tartalmazza, hogy jellemzően milyen építő- és szakipari munkák elvégzése szükséges az idei évben. A várható beruházásokról, út- és intézmény felújításokról részletesebb információt a hivatal városfejlesztési és fenntartási osztályán Cselovszki György osztályvezetőtől kérhetnek az érdeklődők (Mosonmagyaróvár, Fő u. 11. tel: 96/577-120).

Kérik mindazokat, akik az önkormányzat partnerei szeretnének lenni, jelezzék szándékukat e-mailben (beszerzesek@mosonmagyarovar.hu) vagy személyesen a jegyzői titkárságon, hogy az egyes munkák elvégzésére vonatkozóan a hivatal munkatársai árajánlatot tudjanak kérni.

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az