Gyalogátkelőn ütötték el a férfit, nem tudják még, hogy ki a gyalogos

Gyalogátkelőn ütötték el a férfit, nem tudják még, hogy ki a gyalogos

- Kategória: Hírek

Életveszélyesen megsérült az a férfi, akit a kijelölt gyalogátkelőhelyen ütött el egy személyautó hétfő késő este Mosonmagyaróváron, a Fő utcán. A rendőrég a lakosság segítségét kéri az elgázolt gyalogos személyazonosságának kiderítéséhez.

A baleset hétfő este háromnegyed 11 körül történt Mosonmagyaróváron a Fő utcán. Az eddigi adatok szerint egy férfi akart átkelni az úton, a kijelölt gyalogátkelőhelyen, amikor a neki balról érkező Opel Astra elütötte. A gyalogost a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Az elgázolt férfinél nem voltak okmányok és sérülései miatt kihallgatható állapotban sincs, ezért a rendőrség a lakosság segítségét kéri a személyazonosságának megállapításához. A férfi 60 év körüli, sötétkék farmernadrágot, fekete munkásbakancsot és sötétszürke felsőt viselt. Az eset körülményeinek tisztázása érdekében várják továbbá mindazok jelentkezését, akik látták a baleset, vagy bármi érdemi információval rendelkeznek arról. A bejelentéseket megtehetik személyesen a Mosonmagyaróvári  Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 96/215-433-as számon, illetve a 112-es segélyhívón.

 

Ez is érdekelhet...

Makett kiállítással indul a szezon – Idén ismét Mosonban tartják a Szent István Napokat

„Indul a szezon – Tavaszt várva, nyárra készülve…”