Fákat, oszlopokat döntött ki a vihar

Fákat, oszlopokat döntött ki a vihar

- Kategória: Hírek

Számos helyen fákat és villanyoszlopokat döntött ki, faágakat tört le a csütörtök éjszakai viharos szél.

Csütörtök éjszaka óta folyamatosan dolgoznak a tűzoltók és a Városüzemeltető és Fenntatrtó Kft. munkatársai a vihar okozta károk felszámolásában. Városszerte szinte mindenhol döntött ki fákat, tört le ágakat az erős szél. Volt, ahol tövestől csavart ki méretes fákat a vihar. Az Ipartelepen pedig egy raktárépület tető borítását tépte le a szél, amitől aztán egy közelben lévő magasfeszültségű villanyoszlop is kidőlt, rajta egy transzformátor állomással. Ugyancsak magasfeszültségű oszlop dőlt ki a viharban a Kiserdő utca mellett. A leszakadt vezetékek miatt sok helyen szünetelt az áramszolgáltatás. A tűzoltókat Mosonmagyaróváron összesen huszonnégy helyre riasztották az éjszaka folyamán útra dőlt fák, vagy leszakadt ágak miatt. Úgy tudjuk, személyi sérülés nem történt.

Hajnal óta a tűzoltókkal közösen dolgozik a Városüzemeltető és Fenntartó Kft. minden munkatársa is vészhelyzetek elhárításán. Amint azt Kosár Tibor ügyvezetőtől megtudtuk: szinte a város minden pontján tarolt le fákat, vagy döntött ki villanyoszlopokat a viharos szél. Egyelőre megbecsülni sem tudják, mekkora károk keletkeztek. Elsőként a balesetveszély megszüntetésén dolgoznak, a „romok” eltakarítása pedig várhatóan még a jövő héten is eltart majd.

DSC_2224 DSC_2229 DSC_2232 DSC_2238 DSC_2244 DSC_2249 DSC_2258 DSC_2268 DSC_2280 DSC_2286 DSC_2288 DSC_2289 DSC_2296 DSC_2308 DSC_2311 DSC_2316

Ez is érdekelhet...

Rendőrautóval ment óvodába Adrienn

Különleges ajándékot kapott hatodik születésnapjára a püski Tar