Egymást érték a balesetek a hóesésben

Egymást érték a balesetek a hóesésben

- Kategória: Hírek

Nagy kihívás elé állította az autósokat a csütörtök reggeli, délelőtti havazás Mosonmagyaróvár környékén. Néhány óra alatt összesen hét baleset következett be, ezek közül három esetben történt személyi sérülés is.

Az első baleset a reggeli órákban történt a 86-os főúton, a mosonszolnoki elágazó közelében. Itt egy Renault személyautó csúszott meg és borult fel. A balesetben egy ember sérült meg könnyebben. Szinte egy időben és egy helyen történt két baleset is az 1-es főúton, Mosonmagyaróvár határában. Először egy kisteherautó csúszott meg és hajtott az út menti fának. Itt szerencsére nem történt személyi sérülés. Néhány perccel később és néhány méterrel arrébb egy Audi csúszott meg és ütközött a szemből érkező személyautóval. Ebben a balesetben egy ember sérült meg könnyebben.

Karambol történt Mosonmagyaróvár és Bezenye között is. Itt – az elsődleges adatok szerint – egy személyautó akart megfordulni a főúton, ám az egyik mögötte érkező jármű a kocsisor előzésébe kezdett, így összeütköztek. A balesetben hárman sérültek meg könnyebben.

A rendőrség felhívja a gépjárművezetők figyelmét a téli időjárással megváltozott útviszonyokra. A nedves, havas úton megnő a féktávolság, illetve a hóesésben korlátozottabbá válnak a látási viszonyok. Ezért mindenkitől még nagyobb körültekintést és fokozott óvatosságot kérnek.

Ez is érdekelhet...

Rendőrautóval ment óvodába Adrienn

Különleges ajándékot kapott hatodik születésnapjára a püski Tar