Dr. Nagy István: Minden idők legsikeresebb konzultációja volt a mostani

Dr. Nagy István: Minden idők legsikeresebb konzultációja volt a mostani

- Kategória: Hírek

A Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció minden idők legsikeresebb konzultációja. – jelentette ki dr. Nagy István országgyűlési képviselő a minap tartott sajtótájékoztatóján Mosonmagyaróváron.

A politikus elmondta: a részvételi rekord megdőlt, a feladat adott. Így már mindenki számára világos és egyértelmű, a magyar emberek nem akarják, hogy Soros és Brüsszel Magyarországból bevándorló országot csináljon. A konzultáció sikerességéért a magyar embereknek jár a köszönet, hiszen az ő támogatásukkal és aktivitásukkal a magyar kormány is további erővel és nagyobb felhatalmazással bírhat a brüsszeli csatához. – hangsúlyozta dr. Nagy István.

Hozzátette: ez egy olyan ügy, amit pártállástól függetlenül átívelő nemzeti ügyként tartanak számon az emberek. Az igazi harc azonban csak most kezdődik. Brüsszelben ugyanis már nagy erővel zajlik a Soros-terv végrehajtása. Ennek részei a felgyorsított családegyesítés, a betelepítést elutasító országok megbüntetése valamint az EU-ba lépő migránsok automatikus betelepítése. Az Európai Parlament és az Európai Bizottság is a kötelező felső korlát nélküli betelepítési kvótát erőlteti.

A képviselő utalt arra is, hogy ennek megoldási javaslataként a magyar kormány ellenállása jelentheti talán az egyetlen eredményt. Ezért számít olyan sikeresnek a legutóbbi nemzeti konzultációs részvétel is, hiszen ahogy a számok is mutatják – összes részvétel: 2 349 991, ebből 2 171 500 postai úton, 178 491 interneten – a magyar emberek is egyként álltak az ügy mellé. A tájékoztatón elhangzott: Soros célja, hogy a jelenlegi vezetés helyére egy olyan gyenge, ellenzéki kormányt ültessen, amellyel aztán majd végre is hajtja a tervet. Ez olyan nagy hangsúllyal bír, hogy Soros György a dollár milliárdjaival személyesen szállt be a magyar választási kampányba. A Soros-terv már begyűrűzött a mindennapjainkba is. Elég, ha nyitott szemmel járunk és láthatjuk, hogy egyre több bevándorlás-szervező irodát nyitnak vidéken, szerte az országban.

„Annak idején, amikor bennünket megválasztottak az állampolgárok és megtiszteltek bizalmukkal, akkor egyben felelősséget is vállaltunk tisztségünk elvállalásával. Ez számunkra ma is ugyanolyan fontos érték. Ezért hisszük és valljuk, hogy a Soros-terv ellen határozottan kell fellépni.  A Fidesz-KDNP-re továbbra is számíthatnak a helyiek, abban, hogy megvédjük az országot és a települést.” – hangsúlyozta a politikus.

Ez is érdekelhet...

Greiner Voluta Vízikarnevál: Sárkányhajó versenyek, sportesemények és koncertek két napon át

Idén ismét kétnapos lesz a Voulta Vízikarnevál, amit