Bódultan, jogsi nélkül vezetett, két autót is összetört

Bódultan, jogsi nélkül vezetett, két autót is összetört

- Kategória: Hírek

Vélhetően valamilyen kábítószer hatása alatt vezetett az a fiatalember, aki két autót is összetört, majd az árokba hajtott Mosonmagyaróváron, a Kossuth Lajos utcán csütörtök délelőtt.

Információink szerint egy Volkswagen Golf személyautót akartak megállítani a rendőrök közúti ellenőrzésre az Úttörő utcában. A kocsi vezetője azonban a rendőri jelzésre megállás helyett gázt adott és nagy sebességgel tovább hajtott. A járőrök követték a kocsit, ami a Szále János utcán száguldott végig, majd az Ostermayer utca kereszteződéshez évre ütközött egy ott szabályosan közlekedő személyautóval. Az ámokfutás ezután sem fejeződött be, az Ostermayer utcáról a Kossuth utcára fordult ki jobbra a Volkswagen, eközben ismét ütközött, egy ugyancsak szabályosan közlekedő autóval. Néhány méter múlva aztán az árokba hajtott. A fiatalember ezután kiugrott a kocsiból és futásnak eredt, ám nem sokáig jutott, a rendőrök elfogták.

Úgy tudjuk, a  láthatóan bódult állapotban lévő fiatalember valamilyen kábítószer hatása alatt állt és a kocsiból is előkerült kábítószer gyanús anyag. Információink szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei illetőségű sofőr nem rendelkezett érvényes jogosítvánnyal, miután korábban eltiltották már a vezetéstől, ráadásul az autóján is egy másik jármű forgalmi rendszáma volt. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

 

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az