Benzinkutat akart kirabolni, most fogták el a rendőrök

Benzinkutat akart kirabolni, most fogták el a rendőrök

- Kategória: Hírek

A mosonmagyaróvári nyomozók több hónapos munkája eredményeként a napokban elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint egy benzinkutat akart kirabolni még áprilisban.

Egy mosonmagyaróvári benzinkút shopjába lépett be egy arcát maszkkal és csuklyával takaró férfi április 27-én az esti órákban. Az alkalmazottra kést fogva a bevétel átadását követelte tőle. A kútkezelő nem tett eleget a felszólításnak, a támadót arrébb lökte, majd megnyomta a biztonsági szolgálatnak jelzést adó pánikgombot. Az ismeretlen csuklyás alak látva, hogy nem járt sikerrel kimenekült a helyiségből, majd futva távozott.

A nyomozás során a mosonmagyaróvári rendőrök több hónapon át tartó részletes és folyamatos adatgyűjtést, tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként látókörükbe került egy 31 éves helybéli férfi, akit a minap az esti órákban, a város területén el is fogtak.

A feltételezett elkövető kihallgatása során beismerte, hogy ő próbálta meg kirabolni a benzinkutat, amelynek körülményeit a helyszíni kihallgatás során be is mutatta a nyomozóknak. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon a 31 éves férfi ellen felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás. Az elkövető szabadlábon védekezhet.

Ez is érdekelhet...

Átadták az új görparkot

Ünnepélyes keretek közt hivatalosan is átadták péntek délután