Benzinkutat akart kirabolni, most fogták el a rendőrök

Benzinkutat akart kirabolni, most fogták el a rendőrök

- Kategória: Hírek

A mosonmagyaróvári nyomozók több hónapos munkája eredményeként a napokban elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint egy benzinkutat akart kirabolni még áprilisban.

Egy mosonmagyaróvári benzinkút shopjába lépett be egy arcát maszkkal és csuklyával takaró férfi április 27-én az esti órákban. Az alkalmazottra kést fogva a bevétel átadását követelte tőle. A kútkezelő nem tett eleget a felszólításnak, a támadót arrébb lökte, majd megnyomta a biztonsági szolgálatnak jelzést adó pánikgombot. Az ismeretlen csuklyás alak látva, hogy nem járt sikerrel kimenekült a helyiségből, majd futva távozott.

A nyomozás során a mosonmagyaróvári rendőrök több hónapon át tartó részletes és folyamatos adatgyűjtést, tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként látókörükbe került egy 31 éves helybéli férfi, akit a minap az esti órákban, a város területén el is fogtak.

A feltételezett elkövető kihallgatása során beismerte, hogy ő próbálta meg kirabolni a benzinkutat, amelynek körülményeit a helyszíni kihallgatás során be is mutatta a nyomozóknak. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon a 31 éves férfi ellen felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás. Az elkövető szabadlábon védekezhet.

Ez is érdekelhet...

Állami elismerések a nemzeti ünnep alkalmából

A nemzeti ünnep alkalmából többen is kaptak rangos