Megyei életvitel verseny Mosonmagyaróváron

Megyei életvitel verseny Mosonmagyaróváron

- Kategória: Közélet

Idén már a XIV. Országos Életvitel és Gyakorlati ismeretek versenyt szervezik meg. Témája a Hagyomány és a modernitás a háztartásban. Felmenő rendszerben, az általános iskolák 7-8. osztályos, valamint a gimnáziumok azonos korú tanulói számára hirdetik meg.

A megmérettetésen 3 fős csapatok indulhatnak, március 25-én rendezték meg a megyei fordulót az Ujhelyi Imre Általános Iskolában. Győr-Moson-Sopron megyét ebben a tanévben az országos versenyen a mosonmagyaróvári Bolyai János Általános Iskola, Informatikai és Közgazdasági Szakközépiskola diákjai: Győri Kornélia, Kiszeli Hanna, Szücs Petra és felkészítő tanáruk, Sólyom Mária képviseli. Második helyen végeztek a Levéli Német Nemzetiségi Általános Iskola tanulói: Gyürü Aténa, Steiner Adél és Széll Veronika; a harmadik helyezést az Ujhelyi Imre Általános Iskola csapata: Kránitz Nelli, Németh Laura és Palenik Vendel érték el.

Az országos döntőre május 22-23-án kerül sor Veszprémben, a tavalyi győztesnél, a Báthory István Általános Iskola és Köznevelési Típusú Sportiskolában.

Szeretnénk megköszönni támogatóinknak, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ mosonmagyaróvári tankerület vezetőjének, az otthont adó Ujhelyi Imre Általános Iskolának és az Ötlet Bazár kreatív üzletnek felajánlásait.

Ez is érdekelhet...

Húsvétkor is figyeltek a közlekedési szabályok betartására

Fokozott közlekedési  ellenőrzést tartottak a rendőrök a húsvéti