Megyei életvitel verseny Mosonmagyaróváron

Megyei életvitel verseny Mosonmagyaróváron

- Kategória: Közélet

Idén már a XIV. Országos Életvitel és Gyakorlati ismeretek versenyt szervezik meg. Témája a Hagyomány és a modernitás a háztartásban. Felmenő rendszerben, az általános iskolák 7-8. osztályos, valamint a gimnáziumok azonos korú tanulói számára hirdetik meg.

A megmérettetésen 3 fős csapatok indulhatnak, március 25-én rendezték meg a megyei fordulót az Ujhelyi Imre Általános Iskolában. Győr-Moson-Sopron megyét ebben a tanévben az országos versenyen a mosonmagyaróvári Bolyai János Általános Iskola, Informatikai és Közgazdasági Szakközépiskola diákjai: Győri Kornélia, Kiszeli Hanna, Szücs Petra és felkészítő tanáruk, Sólyom Mária képviseli. Második helyen végeztek a Levéli Német Nemzetiségi Általános Iskola tanulói: Gyürü Aténa, Steiner Adél és Széll Veronika; a harmadik helyezést az Ujhelyi Imre Általános Iskola csapata: Kránitz Nelli, Németh Laura és Palenik Vendel érték el.

Az országos döntőre május 22-23-án kerül sor Veszprémben, a tavalyi győztesnél, a Báthory István Általános Iskola és Köznevelési Típusú Sportiskolában.

Szeretnénk megköszönni támogatóinknak, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ mosonmagyaróvári tankerület vezetőjének, az otthont adó Ujhelyi Imre Általános Iskolának és az Ötlet Bazár kreatív üzletnek felajánlásait.

Ez is érdekelhet...

Nem kell hónapokat várni már egy izzóra

Új időszámítás kezdődött a mosonmagyaróvári Móra-iskola életében az