Vitt mindent, amit ért a tolvaj

Vitt mindent, amit ért a tolvaj

- Kategória: Hírek

Egy nap alatt elfogták a rendőrök azt a férfit, aki előző nap egy óra leforgása alatt több alkalommal is lopott el egy helyi bevásárlóközpontból. A tolvaj zsákmánya közt volt nagyképernyős televízió, akkumulátor, de még állateledel is.

Az akkor még ismeretlen elkövető hétfőn dél körül egy mosonmagyaróvári üzletközpontból lopott el televíziókat, akkumulátort, textilipari termékeket, állateledelt és szeszes italokat. A szolgálatot teljesítő biztonsági őrnek feltűnt, hogy egy férfi bevásárlókocsival több műszaki árut tolt ki az áruházból, de a garanciajegyet az információs pultnál nem érvényesítette. A bejelentésre mosonmagyaróvári nyomozók megkezdték a biztonsági kamerafelvételek elemzését és az adatgyűjtést, amelynek során azonosították, majd másnap délután elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

20172501101520

A gyanúsított lakásán tartott házkutatás során előkerültek a bevásárlóközpontból elvitt termékek, amiket a nyomozók lefoglaltak. A rendőrök az 59 éves férfit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták. Ellene lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ez is érdekelhet...

„Szövetségben a városért” – Szabó Miklóst jelölik polgármesternek

„Szövetségben a városért – szót értünk egymással.”– ezzel