Jótékonysági hangverseny a Lions Club szervezésében

Jótékonysági hangverseny a Lions Club szervezésében

- Kategória: Hírek

A Lions Club mosonmagyaróvári szervezete és a Kühne Koncert Fúvószenekar Hernádi Sándor vezetésével ismét megrendezte hagyományos adventi jótékonysági hangversenyét a nehéz sorsú gyerekek javára.

A helyszín ismét a Flesch Károly Kulturális Központ színházterme volt, Mosonmagyaróváron. Zsúfolásig megtelt a nézőtér, még pótszékekre is szükség volt. Most is volt vendégzenekar, a Musikverein Andau, a szomszédos Ausztriából, mely zenekarral több évre visszamenő jó kapcsolatot ápolnak a mosonmagyaróváriak. A műsort – mint már annyiszor – Vitéz Vilmos vezette, köszöntve a megjelenteket, köztük a város polgármesterét Dr. Árvay Istvánt és a Lions Club több tagját. A helyi Lionsok vezetője, Deé Rita üdvözölte a közönséget, szólt a jótékonysági koncert jelentőségéről és a Lions Club szerepéről a városban.

Először az andaui zenekar lépett színpadra, Mag. Ewald Lunzer vezényletével a közelgő ünnepekhez kapcsolódó zeneszámokkal.

Kis szünet után a Kühne fúvósok indították a hangverseny második részét, a Hunyadi induló pattogó ritmusára. Különleges zenei csemegét is nyújtottak a közönségnek a szólókkal, melyeket a kiérdemelt vastaps köszöntött. A műsor zárásaként a Csendes éj dallamai csendültek fel a színházteremben a két zenekar együttes előadásában.

2015/1

Ez is érdekelhet...

Rendőrautóval ment óvodába Adrienn

Különleges ajándékot kapott hatodik születésnapjára a püski Tar