Jávor Miklós a jelölt

Jávor Miklós a jelölt

- Kategória: Hírek

Jávor Miklós lesz a Jobbik országgyűlési képviselő-jelöltje a jövő év választásokon a megye 5. számú választókerületében. – jelentette be Magyar Zoltán, a párt megyei elnöke kedden Mosonmagyaróváron.

Magyar Zoltán elmondta: jelöltjük, Jávor Miklós mosonmagyaróvári születésű, az elmúlt három évben a Jobbik önkormányzati képviselőjeként már bizonyított, hogy tud és akar is dolgozni a város, illetve a térség érdekében. Ezt a munkát szeretné magasabb szinten folytatni országgyűlési képviselőként.  Az elnök hangsúlyozta: ez a térség az elszalasztott lehetőségek választókerülete, utalva a Szigetköz helyzetének rendezésére, illetve a hármas határ adta lehetőségek kihasználására.

Jávor Miklós elképzelési között kiemelte a bérfelzárkóztatást, amivel megakadályozható lenne a magyar kivándorlása és megoldást jelentene a régióban égető problémaként jelentkező munkaerőhiányra. Fontos továbbá a Jobbik számára egy széleskörű otthonteremtési és bérlakás építési program indítása, valamint az egészségügy és az oktatás helyzetének javítása. Jávor Miklós beszélt továbbá a bevándorlás kérdéséről, ahogy fogalmazott: céljuk, hogy se gazdag, se szegény illegális migráns ne léphessen Magyarország területére. A Jobbik elkötelezett a korrupció felszámolásában is, ami szerintük jelenleg minden területet átsző Magyarországon. „Vissza kell szerezni az emberek politikába vetett bizalmát.” – hangsúlyozta.

Jávor Miklós hozzátette: célkitűzéseik elérése érdekében széleskörű összefogást hirdetnek minden magyar ember számára, legyen az akár pártjából kiábrándult fideszes, vagy szocialista. – mondta a képviselő-jelölt.

Ez is érdekelhet...

Környezetvédelmi díjjal ismerték el a Vackor Óvodát

A „Mosonmagyaróvár Város Környezetvédelméért” díj átadásával kezdődött az