Hangtompítós puska és orvhalászat

Hangtompítós puska és orvhalászat

- Kategória: Hírek

Lőfegyvert és hangtompítót is találtak a rendőrök annak a darnózseli férfinek a lakásán, akit nem sokkal korábban a halőrök fogtak el orvhalászat miatt.

Két nyakzóhálót találtak a vízbe süllyesztve a halőrök Lipóton, az úgynevezett  Gombócosi Duna-ágon ellenőrzésük közben. A hálók megtalálását követően a reggeli órákban az őrök észrevettek egy férfit, aki felszedte a korábban elrejtett tiltott horgászati eszközt és a benne lévő halakat. A halőrök értesítették a rendőröket, akik orvhalászat gyanúja miatt elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a 43 éves darnózseli férfit. Ezt követően a gyanúsított lakásán a nyomozók házkutatást tartottak, ami során a garázsban lévő hűtő mögött egy lőfegyvert, az ahhoz tartozó hangtompítót és több éles lőszert találtak, amiket a helyszínen lefoglaltak.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon a 43 éves férfit lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettének, valamint orvhalászat vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi elismerte a bűncselekmények elkövetését.

20162511085202

Ez is érdekelhet...

Makett kiállítással indul a szezon – Idén ismét Mosonban tartják a Szent István Napokat

„Indul a szezon – Tavaszt várva, nyárra készülve…”