Elfogták a zsaroló rablót

Elfogták a zsaroló rablót

- Kategória: Hírek

A fővárosban fogták el a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint még tavaly augusztusban rabolt ki egy nőt Mosonmagyaróváron. A rabló később levélben és telefonon is fenyegette a nőt, hogy még több pénzt szerezzen. A bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

 Még az elmúlt év augusztusának egyik estjén Mosonmagyaróvár belvárosában a parkoló autójába akart beszállni egy nő, amikor egy ismeretlen férfi odalépett hozzá, megfenyegette és a nála lévő készpénzt követelte. A nő a fenyegetés hatására átadta a rablónak a pénzét. Néhány nap elteltével a kirabolt nő egy kézzel írt levelet talált kocsija szélvédőjén. A levélben a korábbi rabló életveszélyesen megfenyegette a hölgyet és ismét készpénzt követelt tőle azért, hogy a továbbiakban ne bántalmazza. Az ismeretlen elkövető a fenyegetéseit a későbbiekben több alkalommal telefonon is megerősítette azért, hogy a sértettől követelt pénzt megszerezze.

20171102084633

A mosonmagyaróvári nyomozók széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeképpen beazonosították és a napokban Budapesten elfogták a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható T. Elemért. A 33 éves gyanúsítottat a rendőrök a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították és – őrizetbe vétele mellett – rablás, valamint zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A Győri Járási Bíróság péntek délután elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

A gyanúsítottat előállították a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra. – VIDEÓ.

Ez is érdekelhet...

Rendőrautóval ment óvodába Adrienn

Különleges ajándékot kapott hatodik születésnapjára a püski Tar