Bombafenyegetés miatt állnak a nemzetközi vonatok

Bombafenyegetés miatt állnak a nemzetközi vonatok

- Kategória: Hírek

Bombafenyegetés miatt állnak a nemzetközi vasúti szerelvények több állomáson , így Mosonmagyaróváron és Hegyeshalomban is.

Portálunk információi szerint egy ismeretlen telefonáló szerda délelőtt a rendőrség központi segélyhívóján közölte, hogy bomba van a MÁV egyik nemzetközi járatán. A fenyegetés miatt a hatóságok azonnal intézkedtek és leállították a nemzetközi szerelvényeket. Az utasokat leszállították, hogy átvizsgálják a vonatokat. Ezért vesztegelnek a mosonmagyaróvári és a hegyeshalmi állomáson is a szerelvények.

A rendőrség tájékoztatása szerint ismeretlen – hangja alapján – férfi tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy a magyarországi vasúthálózaton közlekedő nemzetközi vonatokon bombát helyeztek el.

A rendőrség utasítására a Magyar Államvasutak Zrt. a 18 közlekedő nemzetközi járatot megállította. A szerelvényeket kiürítették, az utasokat biztonságos helyre kísérték. A várakozó szerelvényeket a rendőrség vizsgálja át.

A bejelentést követően a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

DSC_0426 DSC_0431 DSC_0435 DSC_0439

Ez is érdekelhet...

Rendőrautóval ment óvodába Adrienn

Különleges ajándékot kapott hatodik születésnapjára a püski Tar